What I like about you

Började min fredag tidigt, som är tidigt i min värld i alla fall, haha. Tog tag i boxen i gäststallet som vi glömt bort litegrann, heh. Gjorde den ren och fin till nästa inneboende. Sen mockade och fixade jag allt åt grabbarna. Eftersom jag var så tidig passade jag också på att ge Klasse en långrykt.
 
 
Idag hade jag utsläpp till att börja med, så langade ut hela laget i sina hagar. Sen mockade jag åt Chico och Klasse, knoppade en häst, mockade till Nobbe och fyllde massvis med höpåsar. Fotade litegrann också. Bytte ställe denna gång och körde från läktaren, vet inte om det var någon höjdare eller ej för har inte kollat igenom bilderna. 

Hatar att vara med på bilder, men samtidigt vill man ju alltid ha massa bilder ;)

Efter tävlingarna red jag Lonkis. Skrittade först fram efter stigen så Emma och Nobbe kunde få fara ut. Det var stabilt. Gick sen in i ridhuset. Det var ju frambyggt tusen hinder och infångare till tävlingen imorrn och det var ungefär det läbbigaste C sett på länge ;) Promenerade runt ett par varv och hoppade sen upp och red lite mellan hindrena och över bommarna och efter att han fått glo ordentligt ett bra tag kunde han koppla av litegrann i alla fall.


Haha, man måste ju bjussa på en själv och langa lite fail också ;) Det var ju en söt fail i alla fall.
 
Travade över några bommar, hoppade ett litet kryss och sen även ett räcke. Började rätt lågt och sen tordes vi jobba oss upp lite åtminstone, så 80 cm lyckades vi kravla oss över denna gång. Vi var inte så begåvade tillsammans, haha, men vi hade himla kul i alla fall ;) Verkligen inte speciellt snyggt någonstans och inte mycket att hänga i granen, men hästen han bara kör på och har det lattjo. Riktigt taggad vart han och pep på såklart när vi skulle galoppera. Äh, hade inga krav, så är nöjd över att jag liksom kommit igång med lite hinder. Har ju inte hoppat riktigt hinder på 1 år typ. Sen vill man väl kanske inte att det ska se ut riktigt som det gjorde nu, haha, men det får vi jobba på. Tycker jag mest far runt och garvar, men det är väl ett rätt tydligt tecken på att man har roligt och det är ju huvudsaken :)

Sen vidare till småstallen, filmade lite när Emma red, gjorde klart hästarna för kvällen och gjorde upp lite planer med chifen. Var 12 timmar i stallet, får se om jag kan speeda upp mig lite imorgon kanske, haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide