We'd go anywhere our minds would take us

Utsläpp igen och sen klubbtävling nästan hela dagen. Fotade litegrann i alla klasser. Alltid lika kul när man är ett gäng nere på banan osv :) Standard att vissa få bilder blev top notch och alla andra blev pannkaka.
 
Händer konstiga grejer där nere på banan ibland, hahaha ;)
 
Klasis hoppade så fint igår så idag blev det en skrittur i skogen. Hade Sara och Nisse med som sällis igen. 
Det var storm ute och snön bara yrde, men det stoppade inte oss hårdingar ;) Blev en ganska spännande tur som jag garra kommer ha på hjärnan ett bra tag.
Allt gick lugnt och fint till vattengraven. Där kom det en ponny och hans ryttare i full kareta just i en sväng så våra hästar blev asrädda och började med att göra en 180. Sen mitt i allt hamnade jag och Klasse mitt ute i djupsnön. Tror varken han eller jag fattade grejen. Eftersom det är fett mycket snö i buschen så hoppade han sig framåt som en kanin, snubblade lite och gjorde ett par dyk och efter flera meter lyckades han hoppa tillbaka på stigen igen. Alltså shit, hängde löst där ett tag och fattar inte ens hur jag inte flög av. Tappade stigbygeln twice och var helt ur fas när han dök runt där i snön. Hade det varit någon annan häst hade jag garanterat legat kvar där i snön ensam. Tur att det var så fluffig snö också. Så extra plus till Klas nu :) Sen var han lugn och sansad igen när han insett att det inte var någon dinosaurie som ville äta upp han. 
Gissa om han blev inspekterad sen, varenda millimeter kollade och kände jag på. Men han var gladare än gladast hur som helst :) Hoff, ni vet ju kanske känslan när det är någon annans häst. Man vill ju verkligen inte göra fel och man vill ju inte vara anledningen till att den skulle bli skadad ..
 
Phu, lyckades vara en halvtimme snabbare än igår, så bara 11,5 timmars stallande ;) Och åter imorron igen tidigt och lär bli ett par vändor där innan kvällen, hehe.  Har nu reddat och skickat dom flesta bilderna från helgen. Ville få det bortgjort. Så nu återstår det bara sängen tack och lov, så trött att jag hade kunnat sova en vecka i sträck ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide