when that happen

tagit hand om kungen. gett han kärlek. red sen Q. han skötte sig, även om det hoppades i samma ridhus. for sen ut och körde loppan med marro. det var skönt. sen blev jag sur. vi var fan bara fem minuter sena, och det må ju vara. men att sen ljuga, jävla kärringar. och det är inte första gången heller, bitches.
äh, bara 286 dagar kvar, hahaha.

skickat in en hel bokrecension på engelska. skrev som fan på handlingen och resten blev bara svammel. skit också. och historian har jag inte gjort. så hejdå betyg i historia. känns ju verkligen värt att man gått på tråkiga lektioner ett år i onödan. vet inte ens om jag får betyg i eng a, och om jag får fortsätta eng b då. måste också försöka få göra sam a och nk a. har jag någonsin sagt att jag hatar skolan? bläh. jag som skulle peppa, men känns som att allt har hamnat på hög. nåja, om två veckor är jag klar med en häst. då hinner jag ägna tid åt dom viktigaste och sen mer skola, hoppas jag. tycker det är allt för mkt snack och allt för lite verkstad. gosch. ska inte tänka så mkt, börjar få ont i skallen.

sängen väntar. börjar 11.20 imorrn. får kliva upp
tidigare och ta en dusch, är way to tired now.
palla mere. gonatt

Kommentarer
Postat av: Bea

Så länge du inte har streck i ett ämne utan "bara" IG, så får man fortsätta med B-kursen :) Jag var också tvungen att kolla upp det innan jag sket i några restuppgifter jag också :D

2008-09-08 @ 23:13:03
URL: http://linneacatharina.blogg.se/
Postat av: Bea

Och jo, jag vill gärna ha bilderna du hade fotat :) har addat dig på msn nu så :)

2008-09-08 @ 23:16:10
URL: http://linneacatharina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide