fake plastic trees

jag är fan bäst på att snooza. helt kung. och det är nog inte så positivt egentligen. haha. klev upp kring tio idagens. gjorde lite på bokrecensionen. har i princip mer än halva boken kvar att läsa om igen och sen skriva en recension på sisådär tio sidor. haha, glöm det, max 5 och inte mer. och ja, så var det den där jäkla rapporten om svarta veckan. wosch, och den 7/9 sätts betygen, då måste jag vara klar.

sen stallet. mockade hos odjuren, prommade med pärlan i solen. vi var ute i 40 minuter. stannade även och betade lite efter vägen. borstade Q, red på banan eftersom det var så varmt. huhu, tränar på att bli smidig och sitta upp utan pall. det funkar finers. bara det att jag ändå inte kommer kunna göra det på dom andra kusarna, för dom är en kilometer högre, hihi. idag kändes hesten riktigt fin, riktigt, riktigt, riktigt fin faktiskt. fan vad man hittar knappar nu. helnice :) badade honom. det tog länge, och jag var som vanligt lika blöt som hästen efteråt. haha. men man lär ju sig, nu äre alltid regnkläder och stövlar som gäller. pälsen är fortfarande massa grå, det vita ville inte riktigt komma fram. nåja, imorrn kommer han väl ändå ha rullat i hagen, bläh. pysslade på valis. sen blev jag kvar, då blidde det att rida olle för lotta. shises vad nervös jag var. men peppade mig och det gick ju som tillslut. han var lite bråkig, men det är mitt fel. och fult som fan red jag, pheh. men nu är det överstökat. var svinarädd att han skulle härja igen så att jag aldrig mer skulle kunna rida honom. lilla super ove, han är som så söt :) firrade klarre allt och kom hem kring nio.

börjar 11.20 imorrn, skönt som fan. ska väl försöka sova snart.bara det att jag måste firra lite på datan först, men cpäckelfittjosefin håller på att dra ut modemet hela jävla tiden. internet är cp som vanligt. jävla äckel telia. och jag hatar den där äckel r.w, hon har dåligt inflytande på vissa. gah, fan vad jag blir sick and tired på henne. äh, kanske jag måste kolla pippi nu så jag blir på bra humör, huhu. gonatt iaf


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide