talk to the hand

hum, igår red jag jesssper på lektion. det gick väl inte allt för bra. hade glömt bort att han var så himla stooor, det är mkt häst det där. nåja, red från början iaf ;) tog hand om mina pärlor, sen skyndade jag hem till heroes.

idag orkade jag verkligen inte kliva upp. försökte, men kom mig inte ur sängen. bläh, dåligt av mig .. sovde typ till 11. anneli ringde och väckte mig. fast det var bara bra. for sen till stallet. borstade kungen. hade hk, blev en prommis ute. red ut med kungen. först var han lugn, sen började han vända och göra sina studsspecialare. efter ett tag satt jag av och promenerade med honom åt det håller vi skulle. när han var lugn igen satt jag upp. cp igen. backade ut i skogen och fortsatte med sina specialare. typ stegra, hopp, bock. så jag flög upp i luften och sen tjong i sadeln igen och däremellan for tyglarna ur händerna. knäppa häst. sen fick han stå still ett tag. så bad jag han att åtminstone bara gå några steg bortåt. och då gjorde han det. då gick han sansat åt rätt håll .. undra vad benet sa om hans bravader, tokstålle. träffade russkar vid korsningen så vi sällskapade med dom. igenomsnitt var han ganska chillad, men lite spänd. så promenerade sista biten så han skulle slappna av. gosch vad jag gillar det där puckot :) borstade olle. red sen honom i ridhuset. kändes bra i början. sen spårade det ur. jag red sjukt dåligt och klart att olle utnyttjade det. när jag travade av gick det ganska bra åtminstone. nä, usch, verkligen handhavande fel. skitans less på att rida som ett as, bläh. gjorde klart allt och for sen hem.

ska väl hoppa i säng på stuberten. ska sova lääänge. eller iaf till tolv. det behövs. har klivit upp tidigt flera helger på rad och det är inge kul. haha, sova är fan min största hobby. i love it ;) jomen, godnatt iaf

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide