Outlaw gentlemen and shady ladies

Hej, hej, hemskt mycket hej
Varit i stallet i hundra år idag. Valle fick longera. Lyckades rida Chico.
Med lyckades menar jag att jag lyckades komma upp, haha. Låter ju sjukt, men den är inte van att man hoppar upp med pall. Så den bara kör runt och vägrar parkera sig. Men jag har rätt bra tålamod, så vi tränade och tränade och tränade. Först vägrade han gå nära pallen, sen vägrade han stå stilla vid den och efter det så stod han stilla vid den tills jag satte en fot på den. Så ja, gissade ju att han skulle ge sig så småningom ;) Sen stod jag på pallen så fick han cirkla bäst han ville tills han inte orkade mera. Men som sagt, upp kom jag. 1-0 till mig. Lika att han vänjer sig med sån uppsittning, för han är ju inte direkt liten och då sliter det ju inte lika mycket på han och sadeln.
 
Red runt lite i alla gångarter, mest på volten, kände oss fram lite. Det var verkligen något nytt, haha. Men skojigt att prova en helny. Det var länge sen, känns som att jag är rätt hemma på alla jag ridit på sistone. Måste nog vart Wilma jag testade sist, och det är ju ändå ett bra tag sen :) Hade en tid att passa och eftersom uppsittning tog sin lilla tid blev det mest bara en testkörning. Ska bli spännande och se hur morgondagen blir. Dom är som luriga dom där bredbläsarna, och humor har dom ;)
 

Visst är han rätt lik Olle? :)
 
Har utsläpp imorrn, så tänkte rida tidigt när det förhoppingsvis är tomt på folk i ridhuset. Bäst att sova straxeli då. Har inte kunnat koncentrera mig nu när jag har skrivit. Så är det helmongo är det inte så konstigt ;) Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide