You just have to wait

Hej, hej, hemskt mycket hej
Snacka om skumma dagar på senaste. Först döhårda dagar förra helgen, till att göra ingenting i två dagar, och idag var det en dödag igen. Haha, inge struktur på dagarna alltså ..
 
Idag skulle jag ta hand om mina fyra hästar. Slutade dock lite annorlunda när korkskalle jag lovar att ha en lektion som sen blir till två lektioner. Det var ju inte riktigt det jag hade tid med.
 
 
Mockade och spånade till alla fyra djuren. Red sen runt stigen med Calle, Vanja och Chico haka på som sällis. Hade tänkte galoppa en massa, men eftersom jag babblar så mycket tappade vi någon sträcka ;) Gammelgubben var väldigt pigg och glad. Det var faktiskt riktigt skojsigt att vara ute och busa med han igen.
 
Promenerade med Valle runt småstallen osv. Kunde ju gissat att han skulle var mongoloid, psykopatrik, rabiat och allt sånt. Han är den jobbigaste jag känner att promma med, haha. Tur man lärt sig ett och annat knep under åren. Nåja, sen har han ju vilat flera dagar så inte konstigt om mongot i honom var framme. Men han får nog gå inomhus imorgon ;)
 
Sen hade jag en ponnylektion med två småtjejer. Var väl tänkt att jag skulle rida med en av mina med den gruppen, men blev inte så. Promenerade lite i skogen och sen stigen med barnen på led, sen fick dom rida lite fritt på banan. Helt underbart väder!
 
 
 
Direkt efter så hade jag en till ponnylektion. Vi red ut runt stigen. Eftersom vi inte visste hur mycket hästarna skulle behöva gå idag så firrade Anneli så att jag fick låna Bollen. Körde alla gångarter med kidsen. Dom är rätt sköna ;) Gick väl rätt bra tills en ramlade av. Men hon var hård så vi körde vidare. Hade såklart velat galoppa mera, men när inte alla vill samma får man hålla sig ;) I vanlig ordning skötte sig Berra som en peng.
Hyfsat bra dag att vara ridlärare, haha.
 
Fick sen lämna in hästen, spurta till läktarn och kolla om det fanns någon färdig krake till mig. Blev Cameron och vi hade Eliza som vikarie. Hade inte en så jättebra dag med honom. Fick som inte till det på något ställe nästan. Nåja, får väl nöja mig med att skänkelvikningarna blev mycket bättre om man jämför början och slut, men långt ifrån nice. Sen var väl galoppen inte helt dålig och avtravningen var super. Kunde trava på helt lång tygel och då vet man att man lyckats. Bättre lycka nästa gång då med resten ;)
Spolade av Nussis som var grå, smutsig och svettig och grejade färdigt honom.
 
 
Ut med Super Olle efter stigen. Kom förresten igenom översvämningen själva. 1-0 till mig. Han skulle först inte gå, även om det torkat undan jättemycket. Så tillslut backade jag i honom. Haha när han upptäckte vart han stod. Då vände han på sig illa kvickt och skutta upp på rätt sida så vi kunde fortsätta turen ;) Sen på hemvägen skuttade han igenom den direkt. Lilla busen, så himlans söt.
 
Efter det ryktade jag Pärran, borstade av alla grabbarna, fyllde höjävlapåsar till alla fyra hästarna, gav extramat, fyllde vatten i hagen och kvällsmockade. Så att ja, hade väldigt mycket att göra.
Rätt så död när jag kom hem. Ramlade in i duschen och sen raklång på soffan. Aosch, min rygg dog. Men man ska inte klaga, gör ju det jag älskar. Önskar bara jag hade haft mer tid eller kunnat planera annorlunda ;)
Ska krypa under täcket strax, orkar verkligen inte göra mer idag. Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide