We almost had him

Hej, hej, hemskt mycket hej
Long time, no see. Men har seriöst inte haft lust att blogga.
Tror det varit en lugnt vecka. I torsdags hade jag Olle och PS, Valle var på vift. Faktiskt så lyckades jag få Olle igenom översvämningen vid vattengraven. Han ville såklart inte först, men visste att jag hade 3 polare en bit bakom, så när dom kom ikapp hakade vi bara på i ledet och gossen fick plaska i rätt missnöjt ;) Hängde på deras gäng fram och tillbaka. Så två omgångar i vattnet blev det, undra om han går själv nästa gång, haha.
 
Red Jesseboi på lektion. Det var ett tag sen. Känns som att han sällan är med i våran grupp då han behövs i andra på torsdagar. Aja, passade i alla fall på med honom. Han var verkligen jättefin. Från början till slut. Det enda som var lite halvers var slutorna, då tyckte han det blev jobbigt. Fick kämpa arslet av mig just då, haha. Öppnorna gjorde vi rätt hyfsat. Men som sagt, han var superduperfin. Inte alls lik sig = mycket bättre, haha. Lätt, spänstig, asbra. Hade kunnat få upp formen bättre, men det är jag lite dålig på, så bara träna vidare.
Carola var också asnöjd med Jesse, så det vart som extra skojsigt. Så det måste ju verkligen ha varit bra. Gjorde det hela ännu bättre :)
 
 
Busen Pontus var for once lydig och stannade inne i hagen även om L glömt stänga grinden. Den var säkert öppen i 20 min innan jag kom med höet och märkte nå ;)

Fredag busade jag runt stigen med Bollisen, Maria och Amanda som sälle. Busboll gillar översvämningen i alla fall. Och jag med ;) Ännu ett bevis på dåligt minne, kommer inte ihåg vad jag gjorde mer den dagen. Seriöst, det var två dagar sen ..
 
 
Lördag hade jag stallpass hela dagen. Kändes som en rätt stressig dag, i alla fall på em. Sprang då mellan fodringar, hockey och fotning, haha. Och sen blev det en kvällsritt på Bollen med Lina och Fia efter stigen i solen och sommarvärmen. Hur skönt som helst.
Sen var det käka och Eurovisionkollande hos mig med gänget. Haha, roligt att man varje år tror att man ska orka kolla hela programmet. Och ja, redan efter ett par låtar är man mätt ;)
 
 
Idag var det stallpass igen hela dagen. Skulle ringa mina medhjälpare på morgonen och se till så att dom verkligen klev upp. Tror jag ringde Amanda 5 gånger innan hon svarade. Och Lina ringde jag 28 gånger och hon svarade ändå inte. Så efter att vi gett morgon i stallet ringde vi tillslut hem till henne halv 8 på morgonen. Stackars hennes föräldrar, men upp kom hon i alla fall, haha. Och sur var hon när hon kom till stallet ;)
Gick riktigt snabbt på morgonen. Eller ja, hela dagen gick rätt snabbt. Fan vad skönt. Är inte ens trött nu. Kanske på grund av mina grymma slavar ♥
Blev en barbackatur i solen med Bollberra och Lina+Fia, Amanda+Wilma. Mojsigt värre. Sen for jag och Linur lite längre för att kolla om skogsstigarna var upptinade. Det var dom inte riktigt. Så vi vände ner på stigen igen och hemåt. Hehe, då rör det sig något i busken bredvid stigga och Bollis hoppar till. Satt lite löst en stund, men det känns alltid som att han som parerar tillbaka en på plats när man är på sniskan. Guldgubben. Nå, men i alla fall så blev ju såklart Fisen också rädd och när jag kollar bak så hänger Lina på sidan och glider sakta ner i den leriga vattenpölen. Hahahaha, fy vad jag skratta. Tror hela småstallsområdet hörde ;) Fick lägga mig fram över halsen för att inte ramla av i asgarv. Roligaste av allt var ju att vi diskuterat avramlingar tidigare på dagen och L berättade då rätt nöjt att hon minsann aldrig ramlat av utomhus och det var två år sen sist hon ens ramla av. Snacka om ödet alltså ;) Haha, alltid lika roligt när andra gör skojsiga avsittningar och man själv sitter säkert. Brukar ju som alltid vara jag som käkar grus känns det som.
 
 
En bra dag avslutades perfekt med en grym hockeymatch på tvn som slutade i VM-guld. Roligt att PG är med och spelar massa. Man glömmer ju ibland liksom hur bra han verkligen är.
Aja, nu ska jag dra någon serier trorja, för är inte så värst trött än :) Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide