I think imma call you bluff

Blev en riktigt lång stallmåndag. Skjutsade mamma till jobbet så drog direkt till stallet när jag ändå var i farten och då var väl klockan typ halv 2. Grejade på med marktjänsten åt alla fyra hästarna. Borstat diverse djur, skrubbat vitben, pussat och myst. 
Red Sune på min vanliga lektion. Han var fin och skötsam när vi red fram. Hade markarbete, så kryss, 3 galoppsprång till oxer byggde vi fram. Det blev ännu lite mer fart i fuxen när det vankades hinder ;) Vissa delar var bara så fail, men en del riktigt bra. Tur i alla fall att jag tränat knäslut massa, haha.


Fick sen snabba mig och så var det bara att sitta upp på Chico och rida honom i gruppen efter. Shit, vad han var jobbig idag. Han låg på som attan och var stark som bara den, det brukar han typ aldrig vara. Fick kämpa som en tok i början, men sen mot slutet blev det bättre. Hoppade 3 studs och det gick okej, han var i alla fall hyfsat lydig före och efter hindrena. Märktes att han vilat länge, lite lätt oriden tror jag allt ;) Men glad som vanligt, dock inte lika överladdad som han kan vara när man ska hoppa. Tror kanske lilla ridhuset dämpade lite också.
Aja, överlevde två lektioner på raken och kom inte från stallet förrän efter 22.
 
Tror jag bara har en häst imorgon och den ska bara longeras. Så kanske tar med kameran och dammar av den lite på hoppträningen. Borde faktiskt fota lite fina porträtt på Knasen, Olle, Patsy och Chico med knoppar och sånt pimp någon dag. Ska ta itu med det snarast :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide