high above the ground

har råkat slå av min väckarklocka imorse eller nått. så jag har sovit på till tolv. fett skönt, men fan vad ångest över att ha missat ännu mer av skolan.

for till stallet och skrittade kungen. han var lugn och fin. fast ville busa lite med mongo när hon blev knas. han har inte fått galna råttsjukan än iaf, men återkommer om cirkus tio dagar, hehu. 
var med på lektion. markarbete, studs. fick rida timpan. jag var ganska dålig och så, men timpan var riktigt duktig förstås. hoppade trestuds, sen blev det sax, glpsprång, oxer. fedt kul! sista hoppet legade bommen på en meter. jag var inte ens nästan rädd eller osäker, tänkte inte ens på höjden, tjoho. litade fullt på hästen, hade han stannat eller gjort nått hade jag fortsatt åt tjottaheiki, phehu. måste bara lära mig att sitta fint också, haha. sätta fram fötterna och samtidigt ge fin eftergift. men gudars vad kul det var :) sånt vill man ju göra oftare, fan att det inte går. wosch, hade mungiporna upp till öronen läänge efter den lektionen.
hade us-möte. verkade som om att vi kommit igång lite iaf, skönt. gick sen och pussade på pärlorna och gav dom krubb.


ska nu mejla min krönika och mina vinterbilder till min egen mejl. så ska jag fixa dom imorrn, för på fredag är det manusstopp. känner ingen pepp till denna utgivning, eller alltså mina grejs. men jäklars till nästa, har redan en på g. ska bara komma på en till, men har noll idé till den. vill ju inte göra själv, det blir lame.
nånå, sen en snabbdusch. tror vi har skolfoto imorrn, ska inte vara med. undra om man måste fota småbilder iaf?

har beslutsångest, jag vill .. men det känns så snirrko ..
tjingtjongluftballong

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide