neverending story


long time no see. slitit mig från bloggen i nåra dagar. strongt gjort av mig, haha. nåja, samma gamla vanliga som hänt under dessa dagar. haft valle min pärla. också guriann. hon är lite vrickad, men utan de hade det inte vart gurkan, haha. förstår verkligen inte hur ni gmänniskor orkar traggla dressyr med henne, jag blir helt mördad och galen. nåmen övning ger färdighet, kanske därför det går bra för er när ni göret. huhu.

har också kommit på att jag ska tävla på klubbtävlingen. bara dressyr. modigt av fega mig. tävlade sist nångång typ 2005. haha. nåja, bara för att prova lite igen. hade vart kul att testa hoppa också, men det får väl bli nästa år då jag blitt arton. well, ser mest fram emot knoppningen, hahaha ..

idag har jag vart i skolan. sen tandis. lagade hål, två i en smäll. uh. även om jag hade bedövning började jag frysa i hela kroppen ända från tanden. fybubblan vad det gjorde ont. ska börja sköta om mina tänder jätteordentligt så jag slipper mer lagningar. efteråt råkade jag ta en tugga från läppen, huhu. men bedövningen satt ju i så inte kände jag nått. hörde bara det äckliga lätet som kom när köttet delades. gaaaaaaaalet ;) nåja, det är cpmkt fett i inläppen så det syns knappt anyways. gjorde stan osäker med min kusin en snabbis. sen hem och ta en dusch, sista minutrarna i kolsvart mörker, hahaha, tur att allt schampoo och sånt var klart, annars hade det kunnat gå illa. skolan igen, hade inte missat så mkt på matten även om jag missade sistaste lektionen, kalas. uhm, har två böcker kvar i skåpet, resten är hemma för plugg. så i resten av ämnerna ligger jag nog inte så bra till.
borstat jesse, den var ju snellhest. fick dock springa 4 rundor och hämta vatten till han då vattenkoppen var äcklig. haha, naw, sötjesse. red nipsen på lektion, markarbete. hoppade på volt. orkade inte rida ihop henne i traven, men i skritten gick det bra. hon hoppar schysst, även om jag är lite seg, och förböjer så det blir fel galopp. nåja, vi fick till en hel bra stunder iaf, kul :) allt var redan fixat hos pärlorna. så jag kvällsmockade bara till stora pärlan och pussade en massa på han. eftersom jag inte bloggat på ett par dagar så har ni inte hört detta på länge; valle är världens bästa! ;) mahahaha

milo ventimigliakom hem riktigt tidigt, ovanligt. kollat idol, tycker maltakevin är ganska frän, hahahaha. och lillejohan. nåväl, nu är det heroes, som måste tittas. ska installera ps så fort jossi letat skivan. efter det ska jag fixa allt med kameran för imorrn ska den skickas iväg. jävla kärring på försäkringsbolaget, lurade mig att det skulle komma nån påse eller skit, så den har jag väntat på i hundra år. men nä, nu är det bara att skicka iväg den i en kartong. fan vad sick. nåja, nu är det dax iaf.

congratz till er som orkade läsa igenom hela. inte illa pinkat. tjingtjongballong

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide