it gets better in time

drog mig upp vid halv nio idag. strongt gjort. promenerade till stallet i snusksnö, bläh. fick dock lift från hedmans, lite creepy. släppte ut valle i närmaste hagen. kunde vakta han där. lugn och fin kille hela tiden, han pussade lite på tex och strosade. phu. så han fick vara ute till ett. kollade dock till han hundra gånger ifall att. mockade till valle, olle och guriann, fyllde även påsar. var riktigt hurtig. sen borstade jag kungen som var jävla krävande. han var inte på humör. han såg bitter ut hela tiden. skrittade runt stigen med maria och gurre. pissväder alltså. blåste och  typ regna, kallt som fan. kungen var spänd. snorkade för det mesta. fast många bitar gick lugnt och fint. i slutet så vart han tokig, så det var lika att promenera sista biten.
haft ett ganska ordentligt möte. boken var borta? nåja. planerade för luciashowen. samma, gamla tråkiga alltså. usch på det. men svårt att hitta på massa nytt. speciellt när man varit med hundra år, gjort ett par lusseshower och bara allmänt tappat fantasin när man uppnått en viss ålder, haha.
cyklade sen hem och det var fan ganska skönt.

är hungrig som en varg, har ätit frulle och nån pepparkaka. kanske borde mata min mage med nått. sen blir det nog lite plugg och kanske tv. måste nog också slänga in bilderna från skolkameran.. och btw så har josefin repat och skitat ner hela ps skivan så jag kan inte installera den. kul. tur att pappa skulle bränna en ny och skicka i veckan :) well, well. tjingtjongballong


bjussar på den heta bilden ;>

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide