forgive me

vaknade riktigt tidigt idag. med tanke på att klockan skulle ställas tillbaka. blev iaf stallet innan tio. mockade till valis och loppan, fyllde maten, tog in en tokig valle. han var överallt. olle stod länst in i hagen när jag kom. ropade på honom och då kom han farandes i räjsertrav och stannade just framför mig. men han var iaf snäll när jag skulle leda in honom.

borstade valle jättesnabbt, men ändå ganska noggrant. red i ridhuset. han försökte trava hela tiden, men han får allt vänta tills imorrn. gosch, snabbt sex veckor gått.
filmade lite när olle sprang boel, han är finhest. han skulle bara ta och mogna lite nu.
borstade, lindade ben på timpan. red fram i lilla, det kändes fint. red sen en timme för boel med sara å x2, hihi. fybubblan vad kul det var, kändes som att jag skärpte mig verkligen. jag åker ju för fan bara annars! nä, hoj, det var fett roligt. måste lära mig att slappna av i axlarna, sitta rakt och stilla, och hålla om med benen så dom slipper flaxa fram och tbx, in och ut. jag är verkligen nöjd, men vet att jag kunnat göra det bättre. timpan var jätteduktig :) imorrn blir det inte tjocktröja iaf, that's for sure. gah, önskar jag hade en videokamera, ville verkligen ha kursen på film.
hade lite beslutsångest sen. var trött i skallen och ville hem så fort som möjligt. men ville inte dissa loppan. tillslut så borstade jag henne, slängde på träns och gick ut i ridhuset. busade omkring där lite i alla gångarter. tungt underlag som fan så vi ides inte vara där så länge, kanske en halvtimme max. mysig iaf att skumpa runt på min favviskossa. fast nu känns det i svanskotan att jag ridit barris 3 ggr den här veckan, mer än vanligt. haha, dumma Q som gett mig men för livet ;)

min mamma var långsam, så jag kollade sista boelgruppen och for sen hem kring halv nio. tur att min kusin tvingade mig att ta med åtminstone en macka och banan till stallet.
började baka på dirren. en kladdkaka, sen kladdmuffins och negerbollar. äter ju inte sånt mums egentligen, men tänkte att jag åtminstone var tvungen att smaka en av varje, haha. sagt och gjort. kladdkakan var amazing, snacka lyckad! mamma och jossi kan skatta sig lyckliga som får trycka i sig hela den.

kom just på att jag inte ätit middag idag ens. fan vad dåligt! känner att jag har ont i skallen nu. ska kila och ta nått salt och sen lutar det mot sängen, skööönt. lite sovis. godnatt, pusshejs

bleh. fan vad jag suger, som en groda utan ben.
jag lyckas alltid.  äh, att jag aldrig lär mig, pucko. die

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide