a little more you

idag på median fick vi besök av muskot media. dom pratade på om världscupen. låter ganska spännande, men shises om man skulle göra fel där. nåja, kommer säkert vara en riktigt nice erfarenhet om man överlever.

på hästkunskapen hade vi ju markarbete. samma övning som igår. jag fick tiamo, jh fick jesse. det betydde bara en sak .. BARBACKAHOPPNING! hahaha, kändes helt galet när man just börjat skritta, men framridningen flöt på riktigt bra. det är så lätt att komma åt hästen barris. det gick lite fort i galoppen ibland, eller tjao, kunde ju inte rida sakta anyways. haha, men timpan var riktigt fin. sen började vi med övningen. bommarna var assvåra att rida ordentligt på, haha. men hindrena gick kalas. det värsta var väl när man skulle stanna efter hindret. det blev lite smått rejsaktigt och jag råkade liksom rida på mera, haha. nåja, vi klarade ju oss iaf. jag var vinglig och överallt, men det var kul som fan iaf :) förstår bara inte hur jag ska klara av en hel bana senare. sicken utmaning. tyckte lite synd om hästen, som fick flänga med en betongklump på ryggen. men han var inte öm, eller så efteråt.

borstade ovis, sen valle. red valle i ridhuset. det började ju finfint. den där flugponnyn gick snabbare och snabbare, tillslut fräste den runt där på spåret med sin ryttare galande. sen körde ponnyn kast med liten unge och tjopps så landade en hugo mitt framför näsan på valle. som blev jätterädd och kastade sig snabbt om åt ett annat håll. hela tiden efter det höll han ett extra öga på flugan. han var lugn och fin därefter, men sen kom det mera folk. då blev han laddad och blev en bomb. och då travade bara dom andra. nåmen, skrittade iaf typ 40 minuter och åtminstone 5 minuter till fots.
blev fett irriterad när folk inte knackar när dom ska komma in i ridhuset. en vettig människa knackar på båda dörrarna. och sen när gubbjävlar kastar sig ner från läktarkanten när valle står med rumpan mot. gah! haha, hade inte ätit sen morgonen, så jaa, jag var lättirriterad.

fick promenera hem, värsta mardrömmen för det
var halt som in i helvete. men ingen vurpa, woho.

har kikat lite idol, sen tog jag ett bad. det händer väääldigt sällan, för det är tråkigt att bara ligga där. och läsa går inte heller, jag doppar boken. blev kvar där i en halvtimme iaf. sen mer idol och nu ska jag faktiskt hoppa i säng. måste sova med carre då jag lånat ut mitt rum ihelg. godnatt då ppl


vi hoppade inte riktigt så högt som snubben på bilden, haha. och den är inte fejkad,
spana in ryttarna bakom, dom är också barris. haha, sån tävling skulle man ha ju ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide