sick cycle carousel

haft sovis. for till stallet först kring halv tolv för att ta in hästarna. passade på att fota lite när solen var framme. det blev bara skitbilder as usual. och när jag skulle fota på valle blev han less och drog ett bussprång bara för att få komma in. han vet verkligen vad han ska göra, han är smart.

hade ett sjukt ogivande möte. alla bara snackade om hur mycket dom supit och haft sig. shises, och sen vart dom förvånade över att mötet aldrig blev klart. vart irriterad när man först sitter och håller med, säger en sak, men sen ändå inte vågar säga vad man tycker när det krävs. äh, antingen var det lögner eller nå. är inte sur, men tycker det är lågt. man ska stå för vad man säger ..

var på dåligt humör ända från det. kände inte för att mocka, borsta eller rida. nåja, var ju som tvungen att göra det så kände att jag skulle vara snabb. så på typ en timme hann jag mocka, spåna till två och borsta en. i vanliga fall tar det en timme till varje sak. fick vänta på ridhuset ett tag. sen skrittade jag kungen där. han vart cp efter ett tag. han tar varenda tillfälle han får till att busa. knastrar det lite i lamporna så hoppar han till. knäppis. han försökte också börja trava ett par gånger. tjao, han får då vänta en vecka på det iaf.

sen fick jag vänta på morsan en timme typ. somnade då i soffan i pentryt. haha, hörde hur monica mobbade mig i smyg. och sen när min mor väl kommit så for vi till pizzabagarn och där träffar jag henne. haha, blev lite skämmigt ;)

hela dagen gick åt mitt dåliga humör och sablar vad jag gnällde. men får man gnälla så känns det bättre! stackars dom som kom ivägen för mitt dåliga humör och gnäll. äh, dom får väl härda.

IMORGON ÄR JAG STALLEDIG! FYFAN VAD SKÖNT. tänkte sjukskriva mig från skolan också, men kom på att jag har samhälls och media, alltså verkligen viktiga lektioner just imorrn. pheh, men iaf, efter dom drar jag hem. säger att jag har ont i skallen eller nå. för det lär vara sant. mitt skallebank försvinner fan inte, bläh.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide