do something fun

jag och karlsson, typ skitlänge sen


har nu suttit i hundra timmar framför datorn. har redigerat bilder och organiserat om dom i olika mappar. fybubblan vilket jobb! har nu gått igenom två av tio skivor. shises. men fan vad skönt sen när det är klart. ska lägga in alla typ valle bilder på en och samma skiva så det blir enklare att hitta om man letar en viss bild. fast har lite ångets över fördelningen och hur jag ska dela in dom så det inte blir tjorvigt. för sen när dom väl är på skivan är det ju som försent. jävla klurigt det här. och shit vilka fula bilder jag fotat back in the days, och snacka om att ha förstört dom, hahahaha ..

som sagt, var ju stalledig idag. började dagen med skola. skippade den lååånga engelskan och drog hem. kokade ett ägg för första gången by myself. blev lite misslyckat, men nog gick det att äta. haha. väntade på morsan och sen for vi ut och körde bil. eftersom jag tjuvbörjade utan att ha gått kursen så missade vi ju lite standardgrejer. så vi började helt om från början. var på topparkeringen, där var det lutningar och gupp. nåja, det gick ganska bra. fast sen fick jag kärringstopp efter kärringstopp. snacka cputbryt jag fick, vart helgalen. fast tjao, sen visade det sig att jag hade haft den där jävla trean i och då är det inte så konstigt om man inte kommer någon vart. tröganus. hade råka slänga i fel växelfan. sen gick det hur bra som helst, backade också. det var värsta smalt där, hus på ena sidan, dike på andra. men jag var kung! sen körde jag ut efter storvägen, ner till alex och dom, sen upp igen. stannade i en backe just innan storvägen. fick prova köra därifrån och jag klarade det, tjohooo. jag som var cprädd för att stå stilla och köra från uppförsbackar. körde sen efter storvägen upp till dundret och sen bytte vi.
drog en runda på bb, coop, dollar och lite sånt. gjorde stan osäker alltså. hittade massa nice på bb, blev pepp till att flytta hemifrån, hoho. ska ha svart, lila, grönt nånstans. svart och vitt, brunt och turkost. hahaha, jag har värsta planerna. tjao, sen kommit hem och mest fastnat framför dumburken. men väl värt det. hade jag inte börjat med det här nu så hade jag aldrig gjort det. älskar min externa hårddisk också. den har vart lite bortglömd, men nu används den för fullt, puss på den.

så imorrn väntar en jobbig skoldag och sen stallet. fast nog hade jag kunnat stanna hemma en dag till vettja.
nu blire iaf en dusch och sen ska jag borsta mina gula innan sängen kallar. ska slänga ut min kudde på vädring alldeles just innan, alltså precis nu. tjolahopptjolahej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide