high waves

hej, tjo och klackarna i taket.
sovde inte bort dagen, fett nice. for till stallet kring halv 11. mockade till elvis eftersom det redan var mockat till dom andra små mupparna, hade us-möte som gick ganska snabbt. borstade pärlan och skrittade sen i ridhuset. han var riktigt duktig. efter ett tag kom en galen ponny in i ridhuset. den brallade runt i linan och valle var inte sen att försöka hänga på. men lyckades hålla han i skinnet hela tiden.
borstade elvisp, fick såklart vänta på ålle som glömt att lämna nyckeln. förvånad? nää. skrittade sen ut med jh och prisma. det var världens skridskobana överallt. skitläskigt. tur att hästarna iaf hade två broddar på varje fot. elvis visste att han skulle vara försiktig och tog ordentligt chillade steg.

lisa kom och drajvade mig hem. där väntate lite spökmiddag. med svart pasta, och grönfärgad vad det nu var. dom hade spökat ut maten riktigt fint. lägger kanske in bild senare. gjorde lite frågelekar, åt efterätt. sen tog jag och lisa en till drive med bilen, raggade på stan och en sväng på coop.



kollat lite tv och kom just på att jag inte skrivit min argumenterade grej till svenskan. shitman. den ska liksom in imorrn senast, maha. i'm gonna die. ska försöka göra massa idag och om det inte blir klart får jag sätta mig ner imorrn och göra det.

och imorrn blire upp tidigt. rida, mocka till valle innan två, filma, sen borsta timpan och rida för boel. ska bli spännande :)
nä, dax att börja med argumenationen, bläh! adios

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide