one chance

jag är fortfarande fett nöjd med mina 21 poäng, haha ;)

borstade en vanlig go och glad valle idag. red ut så fort jag kom till stallet. kungen knatade på lugnt och fint ända tills en bit efter korsningen. då hörde han hur dom grävde och byggde bortanför kremma. han spände sig och höll på, men lugnade sig lite sen. i början av glpsträckan blev han crazybanan. gjorde sin kanongrejs en gång. började backa, sidsteppa upp mot vallen på höger sida. tjofs så trillade han typ och la sig mot kanten. tror jag hoppade av mitt i trillningen. nåja, han började ju såklart gå iväg när han ställt sig på fötter och då gled jag ner för backen eftersom jag höll i tygeln och så klev hästapållen mig på innerbenet ovanför foten. tossevirr alltså. fick promenera nästan hela glpsträckan eftersom han var så jävla spänd. satt upp i slutet bara för att man inte kan avsluta med en halvt ofrivillig avsittning. då gjorde han kanonen, stod stilla, kanonen, stod stilla, och så höll han på ett tag. insåg att vi inte skulle komma någon vart och då var det bara att hoppa av igen. promenerade genom småstallen och sen in på banan. där gav jag mig fan på att han skulle skritta, och det gjorde han. om än något spänd, men det gick framåt i skritt. han är hemsk att hålla på med när han är sådär spänd och galen. han bits som en apa då också, knasiga häst. avslutade med att promenera ett varv runt gödselplattan och då var han lugn. ett varv runt stigen brukar ta ca. 45 minuter, idag tog allt som allt 90 minuter eller mer. så väl hemma var vi inte riktigt bästisar. men nu är han förlåten. imorrn blir det ridhus, där med bastu. han får skylla sig själv helt enkelt. gjorde klart allt och fick sen lifta hem med lotta.

har gjort mitt självporträtt till median. man skulle klippa och klistra in saker i en ring, med olika tårtbitar. typ ena vad man kan tänka sig att arbeta med, vad man vill lära sig, det som betyder mest för en. en uppgift i min smak alltså, huhu. ska färdigställa den imorrn i skolan. ska skriva ut bilder på a700n och kusarna. har gjort bort alla saker som jag var lite efter med. en vacker dag ska jag ta itu med nk, fast jag har ju trots allt tre veckor på mig.

idag är det 2 år sen massemannen dog. har inte allt för mycket minnen från våran tid då den var så kort. men jag kommer iaf ihåg att jag tyckte om honom och att det gjorde ont när han sprang till trapalanda.

nu är klockan alldeles för mkt. ska ta en dusch också innan sängen.
känner mig riktigt äcklig just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide