choking me to death

bläh, nu är jag verkligen redigt skolless. usch.  hade iaf två lektioner idag, eller jag gick på två. fördrev håltimmen på morsans jobb, bjöd henne på lunch. det var inte så gott faktiskt.

ridit min pärla. insett att jag säkerligen rört en död råtta igår. äckligt, tur att jag spritat händerna omedvetet efter det. hoppas bara att kungen inte får botulism nu då. fast får han så får nog alla som ätit hö av balen det. nåväl, inkubationstiden skulle vara några timmar till 10 dagar ungefär, shises.


borstat och pussat på pinglan en sista gång! hon är så härlig och det kommer kännas tomt utan henne faktiskt. fällde en och annan tår, men det var bara för att anna-stina kom och var nere. hah, fast ingen hann se det. lilla pling, hon är alltid så snäll och glad. hon älskade all uppmärksamhet hon fick idag av framförallt barnen. ibland är det orättvist. 

känner att jag hade behövt en paus. från skolan och från hästarna. bara ligga hemma och göra saker som behövs göras här. eller fast bara sova och chilla, kolla en rulle eller två. meeeeeeeeen, det kommer väl aldrig hända, suck.

kanske sjukskriver mig imorrn. ska vara med och hoppa på lo's lektion imorrn, synd bara att hon typiskt nog ska bort. äh, det är ju kul att ha markarbete iaf. ska rida kungen och ha us-möte. känner ingen pepp alls till mötet. vi är verkligen inte på g, blir bara irriterad på en .. del .. rumpgubbe.

nu känner jag att sängen väntar.
hejdå.

Kommentarer
Postat av: fanny

Irriterad på mig ? :)

2008-10-15 @ 15:20:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide