Gonna pay for this

Hej, hej, hemskt mycket hej
Gårdagen minns jag i vanlig ordning inte helt ordentligt. Kanske kommer på medans jag skriver, hehe.
Men minns dock att jag och Calle red ut och busade en massa. Det var lite samma visa idag igen, han var inte lika superduperövertaggad, men vääldans pigg. Så när jag skulle bromsa körde han massa byten hellre, haha.
Hade Bollis också och han fick springa runt stigen med hårbollarna och deras mattar. Som vanligt sköter han ju sig som en gentleman :) Haha, på galoppsträckan härjades det lite. Dom lyckades inte bryta av vid kremmakorsningen så där sicksackade vi mellan stenar och stubbar i backen och samtidigt körde vi byten varje gång vi som bytte sida, haha. Kan ju tillägga att det väldigt sällan är jag som ber farbröderna byta, det hittar dom på själva ;)
 
Red med i min gammelgamla grupp. Skulle missa min torsdagsgrupp så fick hoppa in i dressyrgruppen då som tur var. Fick rida Jesseboi och det var lattjo. Det gick inte riktigt lika bra som sist, men det var ju rätt väntat. Kommer nog aldrig gå att toppa det ridpasset med honom ;) Körde lite annorlunda upplägg idag. Hade en liten volt med koner i ett hörn nere i ridhuset där vi skulle rida in. Först i skritt, sen trav och sen galopp. Gissa om jag var tveksam till att vi skulle fixa det i mer än skritt, haha. Men vi klarade allt. I galoppen så körde vi förvänd galopp hela resten av ridhuset och sen red vi som in i volten
och då blev det ju rätt och sen ut i förvänd igen. Det var verkligen superkul att göra något lite annorlunda och verkligen utmana sig själv. Det roligaste med Jesse var ju att när han hajat grejen så var han så söt. Jäklar vad han vände samtidigt som han gasade på, haha. Kändes tillslut som att jag inte ens fick ut han till konerna, utan att han vände ännu snävare. Haha, han hade nog lätt kunnat vända runt på stället ;) Han är så lydig på galopphjälperna också. Kunde fatta "fel" galopp vart som helst i ridhuset. Den skänkel jag gav, lyssnade han på. Ibland vart han så taggad att han till och med bytte ut ur volten, haha, cool han är! Saknar att rida i ren dressyrgrupp, det ger så himla mycket mer. Sjukt att det är sån skillnad, men lovar att det är det. Aja, sista ridlektionen för den här terminen. Shit, vad jag kommer vara utan ridning nu från och med nästa vecka, tråkigt värre.
Tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide