You make the rain fall

Hej, hej, hemskt mycket hej
Haft stallpass hela dagen. Gått rätt fort och varit väldigt otungt. På morgonen var det jag, Bea och två ridskoleryttare som var väldigt effektiva.
 
Skulle göra ärenden på stan sen mellan varven, men givetvis var inte det viktigaste stället öppet. Köpte mig i alla fall ett par nya joppar, haha, ni skulle bara se skillnaden mellan dom gamla och nya ;)
 

Stabil stil ;)
 
Som sagt passat stallet resten av dagen. Har ju för ovanlighetens skull inte haft något att göra utöver dom sysslorna som är ett måste. Kändes som att man hade hur mycket dötid till övers, haha. Vart en väldigt gemytlig dag även om vädret fortsätter att jävlas ..
 
Öh, vet inte vad mer jag ska skriva. Är i bildvärlden och den är väldigt förvirrande. Sjukt jobbigt när jag inte kommer åt alla bilder från min inloggning. Minns inte heller till vilka jag skickat, eller vilka som bett mig skicka. Om folk bara visste hur tidskrävande det är att mejla bilder. Det blir som aldrig färdigt känns det som.
 

Haha, åka häst. Stilig sittning och plus för Jofahjälmen ;)
 
Aja, ska nog gå och sova snart. Fortfarande lite sur över att jag inte kan ladda ner senaste avsnitten av mina serier. Har fått streama massa gamla serier för att underhålla mig. Men man kan ju inte kolla snabbspolning då och det är så himla långsamt och drygt i vanlig fart. Haha, lol. Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide