Your mind is playing tricks on you

Hej, hej, hemskt mycket hej
Började nästan grina när jag vaknade idag och insåg att det regnade ute. Allt jag hade planera gick åt skogen. Lyckades dock lura med mig Emma som ville hänga med till Abborr, hehe. Bara det att jag mötte hovis i stallet och han hade plockat bort dojjorna på Calle. Och han ska vara rätt ömfotad, så en tur ute efter stigarna var inget alternativ. Så typiskt.
 
   
 
Red lite dressyr med Mattur på hoppbanan. Orkade inte vänta på att ridhuset skulle bli ledigt så härdade i regnet. Fast det ösregna ju inte, bara lite halvers, så det var rätt lugnt. När man väl rider så märker man ju knappt skillnad ändå. Han var helt okej. Jobbade mest på traven, som vart bra. I slutet kunde jag lägga ner han, rida lätt och fortfarande hålla kvar den jämna takten. Om man ska vara petig så tyckte jag min egen ridning var lite halvers, haha, svårt att förklara. Men hade kunnat vara hårdare med mig själv och tänka mer på alla småsakerna.
 
    
 
Sen gick jag ut i ridhuset med Calle och skrittade litegrann. Tänkte att man måste ju passa på, lär ju ha varit sista gången jag red på honom. Han är ju som vanligt lika mysig och go.
 
Ska börja förflytta mig mot sängen, har ju stallpass imorrn 7-20. Håller en tumme för hyfsat väder osv. Känns som att jag ska hinna med en massa innan jag åker söderut. Fast känner mig helt yrslig så har knappt koll på läget, hehe. Aja, natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide