Breath me in, breath me out

Hej, hej, hemskt mycket hej
Har försökt fördriva tiden med lite allt möjligt här hemma. Har inte ro att gå och sova heller, så hoppar mellan datorn och andra grejer hela tiden ;) Hade ju kunnat diska och städa lite, men det är så himla tråkigt att man inte ens vill fördriva sin tid med det, haha.
 
Kollade i alla fall just mitt externa minne och insåg att det inte alls var proppfullt. Så nu har jag lagt in nästan alla bilder från islandshästtävlingen där så jag kan radera dom från kameran. Har ju planerat tusen fotosaker känns det som, men har ju fått skjuta på det när kameraminnet varit proppat. Kan ju lika gärna redigera klart dom också och skicka iväg åt folken som ville ha på sig :) Hoppas det vart någon trevlig bild. Ena dagen var det ju strålande sol och den andra spöregna det. Så kan garantera att regnbilderna är dåliga, men kan hända att ljuset är helt fuckat på solbilderna också, haha.
 
Hittade denna på externa. Värsta söta!
 
Kan ju lika gärna skriva om gårdagen då det hände liite mer i alla fall. Hade Mattur och vi red dressyr. Han är så himla fin. Lätt min favoritisis. Så himla rolig att rida, så lättväxlad (haha, kan man skriva så?). Måste dock träna på mina isisläder, hehe. Man kan ju inte köra runt i dvärgläder, skämmigt. Haha, men då får man räkna med avfallningar om det är sånt vi ska träna på ;)
Red ut med Vallsor också. Lina och Calle hängde på som sällskap. Känns som att det var hundra år sen jag red han. Åh, lika underbart varenda gång. Han är så himla fin att man tappar andan. Haha, även om han är lite mongoloid. Sen var stackarn jättestörd utan sitt nosnät, då har han ju ticks och fäktas mot krypen typ. Han lät till och med Calle gå först. Hur ofta låter han någon annan gå i täten annars liksom. Han är i alla fall bäst, hur och vad han än gör. Mitt hjärta ♥
 
Aja, ska kliva upp i tid imorgon så det kanske blir lite fotning. Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide