But it sure would be prettier with you

Hej, hej, hemskt mycket hej
Har verkligen haft noll blogglust på senaste. Kanske på grund av att min dator är halvt låst eller så är det på grund av annat, vad vet man. Men ja, i alla fall så har jag ju haft nå virus ett tag och nu kom det stora viruset. Ett sånt där äckligt polisvirus. Det låser hela datorn typ, eller bara min användare märkte jag. Kan vara inne på gäst utan problem. Men ändå, jävligt störigt. Lyckas inte heller finta bort det, så vet inte vad jag ska ta mig till. (Har för mig att jag skrev ett inlägg om det? What, snacka om skadat minne.)
 
Har typ miljarders bilder att lägga in och redigera från islandshästtävlingen. Vill ju gärna se om jag lyckades fånga någon fin bild därifrån. Hade ju kunnat lägga in dom på gäst, men då är det ju så att datorn är proppfull så det ryms inte. Och kan ju inte heller radera massa saker eller så då allt är på min användare och kommer ju inte åt ett smack nu. Och kameraminnet är fullt, så kan ju inte heller fota nytt innan jag lyckats tömma det. Om jag har tur har jag ett litet extra ifall det blir akut, hoppas.
Och mina usb-minnen verkar ha fått fnatt för inget av dom vill funka. Yeah, man bah livet äger. Haha, nämen seriöst så är det superstörande.
 
Så just nu sitter jag här och skyller allting på allt annat typ. Är så sjukligt rastlöst samtidigt som jag inte har lust att göra någonting. Helt sjukt otaggad .. Imorrn har jag i alla fall en häst, kanske två. Beroende på om Lina skulle dela C med mig i veckan. Rida, det har man då alltid lust till ;)
Hade behövt ta tag i livet, men alla måsten och saker man borde göra är fuckin' boring och way to jobbiga och omotiverande. Har noll kontroll. Ska skärpa mig, nångång.
 
Det här inlägget blev ju värsta neggo, men det är dagens humör så det blir som det blir. Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide