Party like it's not your birthday

Hej, hej, hemskt mycket hej
För 22 år sen var det också midsommarafton den 21 juni. Så ja, har fyllt år hela dagen idag. För mig är dock inte högtider som jul, påsk, midsommar osv speciellt viktiga. Inte heller födelsedagar. I alla fall inte längre. Och när man fyllt 18 är man liksom nöjd, sen bryr man sig inte längre. Fast klart man gillar att få presenter och tårta är ju gott. Men som sagt, det är inte så noga.
 
 
Har inte gjort något speciellt alls idag. Mest tagit det lugnt. Käkade lite jordgubbar och grädde till frukost. Är ju inte största fanet av jordgubbar, men är det midsommar så är det ;) Tårta sparar vi tills syrran kommit.
 
Haha, tänkte på hur skönt det är att jag inte bor här med pappa. Vi är så himla olika. Det enda som jag kan komma på är att vi båda läser mycket och så ser vi ju likadana ut. Annars har jag mer gemensamt med mamma. Här kör dom något slags kaos, kanske organiserat kaos, haha. Men jag hade fått krupp efter ett tag. Tror jag är mer pedant än vad jag vill erkänna ;) En kombo av mamma och pappa hade varit att föredra. Nåja, det är ju skönt att vara här emellanåt.
 

Såhär ser du ut från balkongen i Oxelösund :)
 
Imorgon åker vi till Stockholm. Hämtar Jossi från tåget och sen ska vi bo i gamla lägenheten några dagar. Vet inte hur den planen ser ut dock, verkar som att jag kommer få åka fram och tillbaka ett antal gånger. Oroar mig lite för hemfärden. Hur fan ska jag hitta då? Alla vägrar följa och guida, hehe. Aja, pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide