life after you

hej, hej, hemskt mycket hej
dags att damma av här igen kanske? snacka om att blogga är jobbigt. tidskrävande om inte annat. jag hatar att göra inlägg utan bilder, men det tar sån tid att lägga in dom att jag nu för tiden helst skiter i det, hehe.

inget speciellt att berätta om. kände bara för att få gnälla av mig någonstans där ingen kan störa sig på det. eller det lär folk ju göra i alla fall, men då får dom fan skylla sig själv.


förlåt lilla hästen


det går åt helvete för mig just nu. har så in i helvete mycket skit i huvudet att jag börjar tro att det är de som gör att jag ständigt går runt med huvudvärk. jag säger ofta att jag ska sluta bry mig, men varenda gång inser jag att det är lättare sagt än gjort.

hästen gick piss idag. jag har tappat allt tålamod som jag haft. tänkte ett antal gånger idag att fördelen med att rida sent på kvällen är att ingen är där. jag red, grinade, red och grinade lite till. fast efter mitt sista psykutbrott fick jag se att jag trots allt inte var så ensam som jag trodde. men jag orkade bara inte mer. den hästen kommer vara så förstörd den dagen jag lämnar tillbaka henne. det finns ingen annan att skylla på, så felet är mitt. vi går fan inte framåt tack vare mig. ångest! jag är bara så trött, så trött. jag orkar inte. pinsam man är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide