what can i say

hej, hej, hemskt mycket hej
ja, som ni kanske märkt blir det inte så daglig uppdatering här längre. det var på pricken 2 veckor och 4 dagar sen jag dammade av här i bloggen sist. och har faktiskt haft en hel massa att skriva om. om jag inte tänker helt fel. men inte kännt någon vidare lust eller större behov till att blogga. konstigt.

nåväl. det flyter på med madde. vi har våra ups n' downs. sist i tisdag hoppade vi bana, dock jävla lågt eftersom jag hade noll självförtroende för mer. men det gick kalas och vi fick väl en av dom bästa rundorna hittills. mycket bättre språng och hon lyssnade på mig ett gäng bättre.
har ännu fet ångest över att jag inte hinner spendera mer tid på dom bästa, men dom har fått en ny nu så .. haha, tur att dom får den uppmärksamhet dom förtjänar, men nog fan finns det bättre folk för den uppgiften ;)

vart och kollat lite hockey, lilla vm. känner mig som nå peddo där bland alla småisar, men kul är det i alla fall.
ska hjälpa att stallpassa imorrn verkar det som. måste vakta hästarna i hagen. vill hinna kolla hockey emellan.

längtar tills jag får en biljävel, är i behov av en nu. och så längtar jag tills nästnästa helg. då ska vi supa skalle. ska fan supa tills jag däckar. jävlar vad vi ska ladda med brännvin hedqvist ;) nej, skämt åsido. eller så inte, nog fan måste vi köra två ordentliga dagar, hahaha.

huhm, vart sur en bra stund på eftermiddan, men det blev sakteligen bättre. fast stör mig så jävligt på vissa folk och vissa saker .. amenjo, orkar inte lägga in nå bilder för roligare inlägg, sorry, pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide