play my rythm

hej, hej, hemskt mycket hej
oj, nu var det länge sen jag skrev igen. men har faktiskt inte haft tid eller lust desto mer. bilen kom ju hem med oss på onsdagen. körde hela natten. pappa var snäll och körde hela vägen. det var i och för sig regnoväder från gävle till piteå i princip så. har nu haft tid att lära mig köra den gamla kärran. jag har fortfarande inte hittat alla knappar, så kör ganska ryckigt för det mesta. nåja, den är bra, den duger då till mig i alla fall :)


inte min bild, men såhär ser den ut för dom som missat det.
fast nu har den en gul skylt där framme för någon snodde eller
så lossnade den hos pappa. väntar på den nya dock ;)


tror inte det hänt desto mer. nu på senaste har jag jobbat en del. fått ha med dogge då också. vilken pina, men nu börjar han nog lugna sig. tror inte han gnäller och grinar lika mycket nu när han får vara i perso. och han kan gå lös i hela ekonomidelen. säkerligen i stallet också, men om någon öppnar en dörr är det adjöss. trust me, han har hunnit rymma två gånger och sprungit iväg. sjukt jobbigt.



red faktiskt mitcha i lördags. det var supermysigt. saknat henne. for runt stigen med soffi och tex, sen drog vi med carro och clasen också, nice. har planerat in en körning här i veckan. hon älskar det, och ingen av hennes människor kan köra, but me. hihi. och jag gillar det också, så bättre kan det ju inte bli :) aja, posshej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide