changes in order

hej, hej, hemskt mycket hej
gud vilken skön grej att få sova hela dagen. vaknade kring lunch, men tvingade sen mig att sova lite till. min säng är så mysig ;)

varit och prommat med busolle innan hoppningen och fixat lite åt dom.
shit vad bra det gick idag också på hoppträningen. jesse är så duktig :) ända från framridningen har det kännts bra nu. han är inte lika seg som första gångerna. vi hoppade liten bana med linjer och nån sväng. svårt att förklara, låter ändå så konstigt hur man än skriver.


jag och jesse idag ;)

nåja, det var kul och det gick bra. hade lätt kunnat hoppa mycket högre, kände inte alls någon osäkerhet eller så. fullt ös. så jävla kul att det börjar gå lite bra. törs mer och vågar påverka mer också, åker inte bara. kul, kul, kul :) bara den ordentliga eftergiften jag vill få till. mina korta armar förstör ju mycket också. nåja, det kommer, det ska jag träna på.



sen red jag med mina nya vantar, roeckl grip. har alltid velat ha sånna då jag vet att dom är tunna och bra. men dyra. fyrahundra är lite väl mycket för ett par vantar som lätt förbrukas. men fick dom i julklapp. tidig julklapp, haha. så jag är superglad. tror det var dom som gjorde det idag. så sköna och så bra. måste ju ha tunna som sitter ordentligt, annars håller jag bara fast vanten också och får kramp i händerna ;) men roeckl är som ett extra skinn, love it :)

aja, nu ska jag nog invänta idol och det. fast har ju redan sett vilka som gick vidare ;) imorrn jobbar jag hela dagen nästan. 12-20, massa lektioner, ojoj. men det blir nog bra. pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide