heavy rock

hej, hej, hemskt mycket hej
idag blev det att jobba. började sju och skulle bara gå till elva. men ändrade lite och slutade ett istället. det är faktiskt ganska skönt att vakna tidigt och fara till ett jobb några gånger i veckan. fast det är ju ett bra jobb, som man kan. sen for jag och dogglan hem. han slocknade på en gång. han kan inte riktigt slappna av i stallet, men nu är han i djup koma ;)

ska kanske lägga in lite gamla bilder på bdb som jag inte gjort innan. bara på skoj tänkte jag. sen kanske fixa ett usb och sen en dusch.

ikväll drar jag tillbaka till stallet och hoppar. förra veckan började vi rida inne. hoppade sexstuds och två räcken efter långsidan. jesse var supersjuktfin på framridningen. wosch, länge sen han var så fin. och världens grymmaste känsla i galoppen ett tag. bara plus! sen i själva hoppningen är han ju bra, men lite klumpig. studsen gick asbra, det var kul. lite trist bara att rida jesse varenda gång. men det finns ju ingen annan. camme kan jag inte rida, så honom tänker jag inte ens prova igen. inte förrän om länge. det har jag som mål i livet. kunna hoppa åtminstone några hinder med honom ;) saknar timpan, han är bäst. han passade mig bättre förut i alla fall. haha, men har ju gått bakåt i min ridning, så nu kanske det inte hade funkat alls, haha. nåväl, kämpar på med hoppningen så kanske det blir nått i framtiden. haha. ni får en bild på bjunsen och sof ;) pussciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide