snap out of it

hej, hej, hemskt mycket hej
nananananana tisdag ..
nåja, tagit hand om pärlorna idag. for ut med valle i skogen. han var lite väl uppmärksam. han brukar annars klampa på över allt och inte titta vars han sätter fötterna. bara det går fort. men nu var han nogrann. fast han visade sina rätta takter när jag stannade en stund. då blev han sur och visade vad han tyckte om att stå still ;) fy bubbelen vilken awesome kuse han är.

hoppade jesse idag igen. slängde på mig sporrarna. har dom korta och trycker ner dom under chapskanten så dom ska kännas så lite som möjligt. bara när jag vill att dom ska kännas. nackdelen är ju att om jag trycker med sporren så sporrar jag hästen i revbenen. kan ju inte vara så gemytligt. intresseflaggan vajar!
hade ålle som vikarie. hoppade lite småhinder, volter, bommar .. kändes bra, allra bäst på räckena efter långsidan och volterna. vilken annorlunda, bra känsla. sen började jag rida dåligare på oxrarna, men sista vart brao nog. hade inte tackat nej till lite längre armar bara. så svårt att hänga med. nog svårt när jag är så långsam och dålig och då gör inte korta armar det bättre heller, haha. och bigbjens är ju också lite .. stor.

nu sitter jag och väntar på att idol ska börja. missar ju den när jag hoppar, så får vänta på reprisen. men nu är det inte länge kvar. sen får jag sova. ögonen börjar trilla igen, hehe. the end, tjingtjong

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide