Give me back green greens and goldens



Det här är mitt lilla projekt. Inte alls stort, men väldigt pilligt och tålamodskrävande. Är inte så påhittig och kreativ som jag önskar att jag var, men tycker om att pyssla och göra grejer. Enda nackdelen med det här är ju att jag inte kan göra till mig själv. Eller det kan jag ju, men har ju ingen användning av det, haha. Äger en nummerlapp sen tidigare, så den var min försökskanin. Och tänkte att jag alltid kan försöka smyga den på PS träns till sommarn när det blir tävling ;)
 
Har bara hemma 5 färger - guld, silver, turkos, rosa och lila. Från början var det tänkt att jag skulle pimpa Sara och Amandas nummerlappar, men nu har det ökat på till typ tio pers. Men det är ju bara kul :) Hoppas bara det håller. Har ju ingen som helst garanti på det eftersom ingen har hunnit provats, men gjort mitt bästa för att få det att sitta. Sen får man ju vara lite extra försiktig när man byter nummer och förvarar dom typ. Men har ju kvar bling så man får väl laga i värsta fall. Och om ingen färg passar ens tävlingsfärger så kan man ju köra all in till ledtränset, för där sprollar det ju ;)
 
Testade göra lite olika kombinationer och täthet. Det kändes lite ihoptryckt med massa, så provade större mellanrum också. Men då tyckte jag båda såg bra ut, så det är väl en smaksak :) Och först vart jag nöjd, sen efter att ha studerat dom ett tag var jag ganska missnöjd och dagen efter var jag nöjd igen, haha. Så typiskt mig. Dom är i alla fall enligt mig finare i verkligheten än på bild.
Så ja, är du sugen så fixar jag. Man måste offra sin egna nummerlapp och det kostar en slant, fast det sägs att jag inte är allt för dyr. Men ös på bara, för det är verkligen superskoj och det blir ju definitivt lite roligare än innan, eller hur?! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide