I know what I'm after

En jobbig sak med bloggen är att man får lite ångest när man glömmer eller inte hinner att blogga på länge. Har faktiskt haft den i huvudet typ varje dag på senaste, men har verkligen inte haft tid till att skriva något inlägg. Sen tycker ju ändå folk inte om "idag har jag gjort det och det och det"-inläggen och när man heller inte gör något speciellt på dagarna blir det kanske ännu mindre kul att läsa ;)
 
Och som sagt har jag inte gjort något desto mer annorlunda, har bara haft fullt upp med the usual. Faktiskt varit mycket i stallet, men där också bara gjort det vanliga. Fotat hoppträningen flera veckor på rad känns det som, haha, så ska försöka välja ut några bilder att slänga in här och på fejjan tänkte jag. Men det är inte det lättaste, för vill ju inte alltid göra världens bildbomb och har så svårt att välja bara några få. Och om jag fotar alla grupper är det väl kring 20 olika människor och vill ju variera folk som jag lägger upp på. Men oftast blir ju dom ljusa hästarna bäst i ridhuset och så slutar det med att det i princip ändå alltid är samma, hehe ;)
 
Skulle egentligen dragit till stugan idag, men blev lite knas med Skåningarnas resa och slutade med att Jossi hoppade på tåget tidigare idag och är framme först imorgon. Så blev lite ändring i planeringen, men förhoppningsvis kommer vi väl iväg imorgon på fm. Så hoppas det blir bra väder under påsk nu när jag för engångsskull drar till stugan. 
 
Tror dessa bilder är ovisade, så här får ni något nytt att se i alla fall ;) Som ni redan vet gillar jag inte att fota i sol, men det var sista dagen så hade inget val. Söta är dom ju alla tre hur som helst. Lite tomt utan den lille hårbollen ..

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide