Word up

 

Hade först inte tänkt göra något speciellt idag, bara chilla och typ städa mitt rum. Men gjorde en deal så jag slapp städandet och så for jag till stallet istället. Tänkte hämta några fler nummerlappar och så passade jag på att hänga i småstallen lite. Fotade Emma som snabbast i ridhuset. Haha, vet inte vad jag gjort när jag fotat för när man kollar på bilderna i efterhand ser det typ ut som att jag blundat och bara fotat på måfå ;) Nåja, den här på bara Jerry blev ju söt i alla fall.
Sen hängde jag lite mer i småstallen med Emma och Fanny, höll lite häst medans det klipptes osv.
 

Vart ganska sent innan jag kom hem, men pysslade lite innan jag kollade klart dom sista avsnitten av OC. Nu måste jag leta någon ny serie, eller rättare sagt gammal serie som man kan kolla när man kollat allt annat. Funderar på om jag ska orka börja om helt från början med typ One Tree Hill, men det känns ju som att man minns så mycket av den ännu .. Får se om jag hittar någon mer lockande.
 
 
Aja, imorgon börjar en ny vecka och nu kommer det hända saker mer och mer :) Och helgen kommer nog bli väldigt fullspäckad, lär vara ganska busy med allt från knoppning till fotning. Men blir nog kul ändå. Fast hoppas tiden går snabbt för ser nog ännu mer fram emot veckan efter, hehe. Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide