a fine guy



första december = tända ljuset

idag var det min mammas fel att jag missade första lektionen. hon fick för sig att jag började tio, och jag trodde hon började halv tio som mig. haha, hon väckte mig alltså lite sent. insåg efter det att jag inte hade några lektioner förrän 14.20. nice. tänkte kliva upp, men sängen och mera sömn lockade mer. slaggade ända till ett. var på en 2 timmars engelska. inte så farligt faktiskt för en gångsskull.

stallet. red ut maxen. fick sällis av soffan och super olle. sicken tur, annars hade vi nog dött i mörkret. max var lite rädd för olle. för bjässen började supervända och bråka. haha, fick vara beredd ifall olle gjorde nått, för då var max lika snabb att fly från honom. hihi. sen gick det bättre. tyckte lite synd om ponnyn när det var så himla mkt snö efter stigen. men han verkade klara färden ganska fint. han är som så snäll lille masken. innan man rider känns det himla kul och bra, men just på ryggen känns det bara fel, fel, fel. men efteråt så är det så härligt. kollade förstås rygg och ben efteråt, allt var helt och som vanligt.
borstade, mockade till kungen. pussades lite extra med honom. he's the best liksom. haha, skrattat runt med murro litegrann innan hemfärd. alltså, kass humor man kan ha. HAHA, men så jävla skön ;) raggade hem med vanja ericsson och hennes brum. ska fråga om jag får ärva den när hon dör, för den är fin. en bmw hade inte suttit helt fel liksom, hihi.

ska leta margaretadansen på youtube, lära mig den. eller försöka. sen blir det sängen för hela slanten. jag ska inte missa första lektionen imorrn, där med bastu. pusshejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide