in the sun

igår kan jag tala om att jag inte kunde sova så mkt. vaknade innan sex och hade då knappt sovit i 3 h. men det gick inte att somna om så jag började måla naglarna, hahaha. for sen till skolan och tillbringade hela dagen där. stallet hann jag också med. red lektion även om jag hade feber, men jag var ju så ridsugen. fick lector och trodde att han var en tråkig filur. länge sen jag red honom. men det var ganska kul ändå, han är ju ganska fin. haha, efter att ha galopperat jättefint ett bra tag började jag tänka på hur lätt han byter. alltså om man sitter lite fel och så, klart att jag då inte kunde sitta still, så hästen bytte och höll på. haha, sämst värre. orkade inte rida så jävla mkt i slutet så vi tappade lite fart. annars var det fan värt att rida, haha. prommade med kungen också och måste bara berätta att han är den bästa! somnade skittidig.

vaknade kring sex idag och var utvilad! har inte sovit så bra på jättelänge. det var säkert för att jag sov bak och fram. somnade iaf om ända till tolv. for till stallet och ryckte manar, luddes och karlssons. kände ingen motivation så det blev jättefult. gjorde provet som jag memorerat in i hjärnan, alltså anteckningarna. kändes ganska bra, hope so.

nu har jag och mamma käkat lite tacos. det smakade bara salt, och lite blött av gurkan. fint att man tappat både smak och luktsinne på gamla dar. haha. nämen nu känns febern avlägsen, snoret rinner och jag har en finfin ögoninflammation. det kallar vi kalas.


mysigt va? men nu är det ju ganska chillit

Kommentarer
Postat av: marro

uuh, läskigt! och så är du allmänt där folk är :S tänk om nån annan får, bara av att du petar i ögat och sen rör nånstans så kan någon bli smittad! hål dig hemma för fan! :P

2008-12-12 @ 19:58:37
URL: http://marrro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide