break one, break two

fredagar är fina dagar. slutade tidigt från skolan så jag tog en sväng förbi solkatten. skrev ut ett par bilder. några från usa. eftersom det visade sig att jag bara hade typ 10 bilder av minst 200 på usbn fick det bli ett par som mamma valde. lutar mot att göra en tretavla med mindre bilder, eller en större a4 eller nått sånt. ska kika vad jag hittar för ramar. innan jag drog tog jag med mig säkert 6 påsar målarfärg och en banan.

min hk lärare var inte glad på mig idag. hon hade tänkt att jag skulle göra provet idag, men utan anteckningar så funkar det ju inte så bra. mina är borta. eller nu visade det sig att jag tryckt in allt i marros skåp. varför? jaa, senil kanske? ska fixa anteckningar snarast så jag slipper få skäll, haha.
fotat flyets russkar en svänkare. blev ändå en del ok bilder med tanke på att det redan hade hunnit börja skymma. cirka nittio bilder efter rensning, så ska sända dom snarast. behöver jag nämna att jag gillar min glugg so far, huhu.
red bruneblixten aka ludde på hästkunskapen. det gick ändå ganska bra. rida lätt kan jag ju inte, och inte sitta ner heller, hahaha, men kämpade fan med formen nu. i början kändes det värdelöst, men vägrade ge mig. vilket gav resultat ;) i slutet hittade jag takten bättre och det såg inte lika hafsigt ut som i början, hihi, men vi har en lång väg kvar. lyckades förstås hamna på fel ställe, därifrån kunde alla mina fel inspanas, skämmigt, maha. hah, det enda ålle kom på som behövde bättras var tygellängden ibland, låter tygeln glida ur handen en bit då och då. lade till min ostadighet, men hon tyckte inte samma som mig, men jag fick tycka så om jag ville. haha, höll på pissa på mig. när ska jag lära mig att ta åt mig? äh, det känns iaf så. mer vet jag inte.
blev att rida maximus. ut och busa. först kändes det helt wierd, tyckte så synd om max. men jävlar, han tände till och visade sig vara riktigt på g. i glpfattningarna for rumpan upp i himmelen. sen bockade han, och försökte dra iväg, haha. och mitt i allt så såg han ett spöke i skogen och tvärnitade. vi kom över skidspåret, ingen kom uppifrån backen, så jag kollade neråt. tjolahopptjolaheej så drog max världens jävla psykbock och for iväg. jag som satt helt oberedd på långa tyglar tappade stigfötterna och flög upp i luften och sen tillbaka. vilken galning alltså. funderade om han hade ont eller bara var glad. men hans lillmatte satsade på gladhet.
gjorde klart allt och började sen skynda hemåt till fots. mina gäster var inom räckhåll, trettio minuter hade jag på mig.
folk droppade in. vi försökte ha nått slags möte och hitta julmusik. men det gick inte så bra. det slutade med att jag, marro, emelie, jossan, jennifer och carro trängde ihop oss och kollade en skräckis. barnhemmet. den var inte läskig, för sällskapet var så jävla flum att stämningen blev lite .. ja, flum. jag hade iaf en mänsklig filt i form av en jennifer, så jag hade det varmt och mysigt (missuppfatta mig rätt, höll jag på säga ;)). måste ha sett helt sjukt ut med en bunt på fem pers ligger i en hög i en liten säng, hahaha. nåmen, ungarna var helt galna. ojoj, så när dom gick fick man äntligen en lugn stund, hahu.

nu ska jag väl dra en sleepers. måste upp ganska tidigt och ta mig till stallet.
hade tänkt mocka innan vi far ut och rider med bröderna crazy.                  ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide