the day after

verkligen sovit av mig idag. vaknade efter två nångång. sovit som en stock.
kom inte iväg till stallet förren strax innan fyra. borstat valle sisådär en timme, han tyckte det var jättemysigt och stod och njöt. han är så fin min kung. kvällsmockade och spånade till båda hästarna. vaktat johanna lite när hon red, för ponnyn var galen och sprang lös en vända i ridhuset när hon longera, haha. sen promenerade jag med vallen innan han  skulle ridas. kvällsfodrade lite säckar så jag kunde göra mig värdig en skjuts hem med vanja.


hittat lite mer av det jag sökte på mobilen. meeeen är det någon som är intresserad av en iphone? ni kan få köpa min. den bara motarbetar mig hela tiden. touchgrejen vägrar lyda mig i princip hela tiden. och jag tappar tålamodet. det är nästan så att jag slår mobilen i golvet snart. just nu hatar jag den. när jag skulle skicka ett sms till linda tidigare idag så tog det ett år att skriva, sen när jag skulle rulla ner i kontaktboken så tröck den på fel människa och när jag skulle göra om så skickade den det till brittis backman. nice, hon måste ju tro att någon är helt funtad. äh, hon verkar ju ha haft fullt upp denna kväll så hon tänkte väl inte ens på det, höh. jag blir galen. hade jag provat en iphone innan hade jag aldrig tackat ja till en sån, den passar inte mig.


känner mig som en gammal skurtrasa. har vart bitterfitta hur
länge som helst. en sån gillar ingen, inte jag själv heller.

snart slutar nog pirates som går på fyran. den är bra, men dom där sjögubbarna är så jävla äckliga, usch och blä. ska nog hoppa i säng sen så jag pallar mig upp kring tolv. ska rida med marro trorja och sen ska vi ta ett snack med bossen. tudels

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide