ready for those flashing lights

vaknade lite för sent idag. innan tio nångång. hade inte sovit så jäkla bra. haha, kanske för att jag fått stå ut med massa sorg och tröstat anneli inatt. hahaha, hennes mat hade blivit snodd stackaren. hon berättade att hon drömt om mig ;) men det verkar ju vettigt, heh.

bytte ju häst med soffan idag. så på olles rygg fick jag sitta. det är nästan lika mysigt som på valles, men bara nästan. det började bra, båda djuren skötte sig. vid banken mötte vi jh och hanna. efter bara några minuter säger sofia: det kommer en häst, en lös häst. jag hinner kika bakåt och bli beredd. sen stack både olle och valle iväg som nå psyk. helt galna vart dom. tänkte att vi skulle hamna på stallplan illa kvickt. för hade valle forsatt så hade definitivt olle följt med. men på nått vänster lyckades vi båda få stopp och blocka vägen. soffan hoppade av och höll i hästen medans vi väntade på avramlaren. när vi tänkte fortsätta åt vårat håll ville hästen följa med så den började svammla. så hemåt fick den följa. den fick sen gå mellan valle och olle, men inte heller det passade. han drog ner skallen och bockade av stackars hanna igen. denna gång drog han hem alldeles själv. lille valle var speedad så vi var tvugna att trava framåt en bit. han lugnade sig liksom inte. men olle kunde iaf koppla bort och skritta sist biten. fast han var som en bomb, minsta lilla ljud fick han att explodera lite. haha, är riktigt imponerad av super olle ändå. han är söt ibland. haha, han pep till och med en gång mitt i kalabaliken, busikhest ;)
knatteridning, horseballträning. jaa, vad mer kan jag säga än att jag längtar till januari tvåtusennio. då ska vi ha årsmöte illa jävla kvickt. för nu är jag less, big time. det funkar inte längre, det är bara att inse. fick en funderare, ska snacka med maria om den tror jag nog.
red sen skuttan barbacka i ridhuset. hoppade lite småhinder på ca 40-50 cm. hon är fan lättare att hoppa barris än med sadel, haha. när jag red framåt för att få en bra avsprångspunkt hoppade hon jättefint, men jag insåg att jag var tvungen att trycka in ett till glpsprång blev hon bitter och klev nästan på hindret. antingen ska det gå framåt eller så ska hon hoppa av långt ifrån. det måste liksom vara på hennes villkor för att det ska bli bra skutt. hon är så jävla söt gammelskrufsiluren.
kollade sen när det hoppades, bland annat luleå hockey var där ;) frida hoppade också sin ponny. har tyckt att den är ganska tråkig och ful, men nu börjar jag ändra mig lite. hon är faktiskt smått charmig och söt ju.


sorry för kassa kvallan och random dåliga bilder. puss på mörka ridhus

lagade min egen mat, men orkade inte äta speciellt mkt av den. även om jag sett fram emot fajitas ala moi. funderar om jag ska se en film eller kanske göra bort lite skolarbeten. vet ju såklart vad jag borde göra, men det lockar ju allra minst liksom.

tar en livlina nu, måste fan ringa en vän. har ingen aning om hur morgondagen verkar reda ut sig. vi är fail! ska iaf till stallet på eftermorgonen, haha, innan lunch iaf. måste mocka och sen ta in pärlorna och ut med bollobert. innan kåkstan? tjalalala, gud vilka långa inlägg jag skriver, hahaha. äh, jag läser iaf igenom dom själv, hihi. pusshejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide