wine it up

är det nått jag verkligen inte klarar av så är det sega datorer/internet. shises alltså. min dator är flummig. det går att öppna internet, men det är bara vitt och ingen hemsida kommer fram. sen måste man trycka ctrl, alt, delete för att få bort det. huh? så "mammas" dator får vara nödlösningen. den är seg som en gammal pensionär. vågar inte gå till jossis, kommer hon hem får hon ju utbrott, haha.

en hemsk sak hände igår. satt och väntade hur länge som helst på att mitt program skulle börja, dirty sexy money. kollade den i sängen och hann se ända till första pausen. sen slocknade jag. skit alltså, nu måste jag leta överallt för att hitta om det går repris någon dag. grrr ..


haha, random bild. från kiruna ;>

hade ju som typ ingen skola idag. det var väl en del som inte skulle gå iaf, och jag var en av dom. så jag har sovit så länge det bara gick. jag hade utan tvekan kunnat spendera en hel dag i sängen. drog mig riktigt länge, men klev väl upp sisådär efter lunch nångång. bakade en kaka som inte blev kalas.

stallet, red lector på lektion. igen. inget eget val liksom, han är inte precis en av mina favvisar. haha. men det är väl så att antingen kan man borsta han utan att komma utflygandes ur boxen eller så kan man rida han. jag kan borsta, haha. han ger upp ganska snabbt och står still mest. tackar nej till hjälp från dom andra, haha, dom är ju så jävla hispiga och gör det bara värre ;) jag har nog blivit lite bekväm trorja, sug på det. är fan inte helt frisk liksom märkte jag. blev arg på mig själv, vilket gjorde att jag blev arg på stackars hästen och sen blev jag hårdhänt(are). buh. hade hellre haft årets kratta eller nått som ponnyerna hade, fett skoj. men det är ju jag det ..

har inte alls mkt för mig imorrn. ska väl till stallet en snabbis på em, eller efter att jag vaknat typ. borde kanske dra en borste över båda djuren vettja, så jag får lite sysselsättning. annars ska jag nog försöka plugga. ska göra bort alla skolarbeten i början av lovet tror jag bestämt. haha, det brukar ju låta så. tudels

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide