happy new year

idag den sista december 2008 blev jag väckt ur min skönhetssömn. två sms, men inte pallade jag svara för jag var så trött. sen kom ett tredje och då var det bara upp och hoppa. tog frukosten i handen och begav mig mot stallet. det blåste storm utomhus.


tog in pärlorna som stod hoptryckta i sina hörn. till och med olle som i princip alltid är lugn när man tar in honom busade lite. båda var asrädda för stolen som blåst omkull, hehe.

mockat till båda, fyllt maten. tog hand om båda djuren idag och gav deras matte stalledigt. dom skulle först vila båda två, men sen fick olle ändå springa lite dressyr :) borstade honom ganska länge och passade på att mysa lite. sen gick vi till ridhuset, ganska mkt folk. skrittade fram ordentligt. gjorde sen lite övergångar i skritt, trav. heelt sinnes duktig häst. galopperade lite på volten i båda varven och sen lite efter fyrkanten. fyhelvete alltså vad han har blivit fin! vilken skillnad det har blivit under ett år. fast ibland har han ju sina dagar då man tror att han inte alls är riden eller hanterad, höhö. men idag var han lilla kungen. riktigt glad och stolt över honom, det gick verkligen över förväntan :)

borstat på kungen, riktiga, stora kungen. sen drog vi en promenad i ridhuset. fedt djupt underlag alltså, så vi gick inte alls så länge. gett uppmärksamhet till honom, lindat om hans ben. efter jag matat dom sa jag godnatt och drog hem.


väääldigt gammal bild, inte så vacker syn ;> eller alltså olle är alltid söt ju

ätit en mums middag som jag beställt av mamma. nu smälter jag maten, sen blir det kanske att spela spel eller kolla lite film. jag är nog världens tråkigaste person, och det har ju i princip marro bekräftat, hehe.
gott nytt år alla glada

Kommentarer
Postat av: marro

äh, jag snackade om en annan! Skärp dig JK!! ;)

2009-01-01 @ 11:06:26
URL: http://marrro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide