my thoughts you can't decode

tänkte skriva ett snabbt inlägg nu när jag ändå sitter framför dumburken. inte så bra att sitta allt för länge, då smälter nog min hjärna.

har gått och blivit sjuk igår natt. det suger rumpa. var hemma från skolan. började göra grupparbetet när jag klivit upp och däremellan lovade jag att promma med valle tjugo minuter. så jag drog till stallet och promma med pärlan, skrev lite lappar och fyllde påsarna. sen orkade jag inge mer. feber är ingen hit. drog hem och ville helst bara sova. kikade ändå två filmer och tog lite knark.
idag blev det ingen skola heller. en lektion jag kunde gå på ändå så. lite värdelöst anyways. ska egentligen till tandis vid tre, men tror inte det blir så. kan fan knappt svälja normalt när jag har ont i halsen, så chansen att kunna svälja alls med massa mojänger i munnen och liggnades på rygg låter inte lovande.

fick stanna hemma från stallet idag. skönt. då blir jag kanske friskare snart. även om det känns lite bättre idag. men nu måste jag verkligen fortsätta med brasilien arbetet. det ska vara klart på torsdag och jag kan ju inte svika jonna liksom.
tudels

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide