glow in the dark

for till stallet strax innan tolv. tog in pärlorna. sen fick jag gå ut och hämta en busig guran. tog ett tag innan jag såg henne där mellan hagarna, haha. hon lät sig snällt infångas iaf. haha, marro, du kommer aldrig ikapp mig. hur mkt du än försöker ;)

mockade till alla tre djuren, fyllde maten. red ut skruttan med carro och fab5. vi snackade mest och glömde som bort att rida. nje, men det blev lugnare än planerat. på glpsträckan gick det ganska fort iaf, men lät henne springa lite. haha, fått höra att gammla loppan kan något som kallas samlad sken! hahahaha. skruttan är cool.

red ut lillebror med fanny, linno och helena. han var pigggggggg kan jag lova. lille busen, hihi. men det var mysigt iaf, lite kallt bara. så vi skrittade bara till banken och tbx. han är så söt lillen.

borstade valle och drog sen en prommis i ridhuset. och om ni bara visste vad vi också gjort idag. hihi, men det förblir min och valles lilla hemlighet ;) eller murro ska få veta, så hon inser att valle verkligen är bäst. han är helt sjukt amazing, jag blir kär i honom ännu mer vareviga dag. nä, men det är fan galet, jag började nästan böla när jag gick med honom. han är min klippa.

är ensam hemma nu. morsan är på personalferre eller nått sånt och jossi är i sthlm. skönt som fan att slippa henne på julafton. hehe. det lät taskigt, men det är fan sant. har kollat harry potter, den går alltid hem. nu är det nått program, verkar bra. slänger in lite bilder later. pusshejs

Kommentarer
Postat av: Carro

haha, måste skratta när jag läser om "samlad sken" , HAHA det skulle ålle pröva XD

2008-12-21 @ 19:28:42
URL: http://carohline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide