don't do this

hejhopp,
idag vaknade jag av att det kom fyra tomtar från tärendö. dom tvingade upp mig från min varma, sköna säng. nåja, dom fikade lite och pratade innan dom for vidare. och bäst av allt, dom lämnade massa paket, jippi ;)

körde bil till stallet och insåg att jag fan aldrig kommer kunna ta körkort. jag frågar hela tiden om vem som har företräde här och vem som har det där. sen fick jag inte i rätt växel och då glömde jag att kolla om det kom någon bil i rondellen, hahaha. jag kommer nog krocka minst en gång innan jag har det där förbaskade kortet i min hand, hehe.
mockat lite och så. sen red jag ut barris med loppan. fick med oss fanny-prillo och jonni-cocco. vi red mot rallarrosen, sen hedstallet, hedeberga och hem. det var ganska mysigt, min loppa var lugn och trygg som vanligt.
lekt lite med pedro och gosat och fixat med pärlorna.

skulle plugga lite idag tänkte jag. räknade kanske tre tal i matte, och jag fattade! sen ringde jag pappa för att berätta att paket kommit, då började han snacka massa data och då hamnade jag framför den och började ladda ner massa. sen vart jag så trött och tänkte bara blunda medans datan segade. höhö, då somnade jag. men oj, oj vad det är skönt att bara somna lite mitt i allt.
nu ska jag iaf kolla prison break och sen gå till sängen och sova hela natten.
tjao, imorrn är det tisdag, sen är det julafton. jag har liksom noll julkänsla, kuljul.
tudels

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide