heavens on fire

yes, rocktema i idol. okey alla, lars var bra när han var på sån där i början. men nje, jag har som inte fattat tycke för honom alltså.

idag var det bara skola i två timmar, bara data. höll på att somna, seriöst. riktigt kämpigt att hålla sig vaken, haha. drog med en buss till stallet. tog in valle, red honom en timme. han var duktig och finfin :) släppte ut han i sagas hage med lunchen eftersom jag stulit en timmes hagvistelse av honom innan. han var riktigt duktig, inge bus. när han ätit upp strosade han runt, lyfte pinnar och sånt. tänkte att när han var så lugn så skulle jag fylla maten. och när jag kommer tbx så hade den där jävla kingen sprungit runt lös där ute, klart att valle hakat på, gah. hann däremmellan borsta och fixa olle till hesse. soffan blev lite sen, så fick stressa han klar. kikade lite när hesse red honom. shit, den mannen. han är ju hur jävla duktig som helst. hade vart kul att rida för honom, men jävlars vad läskigt. han är ju tokig ;)
eftersom det belv en snabborst på valle ryktade jag honom senare. tog en prommis i ridhuset också. flätade jesse inför imorrn. linnea visade hennes atiraljer som han ska få ha. värsta luvan och allt. nåväl. kikade en snabbis på fabbe, sicken söt liten sak.
fortfarande inte nervös inför ihelg. känns mest bara kul faktiskt.
imorrn äre hoppningen. och sen sockan efter det. taskigt av marro att slänga sig i väggen och bli kliven på alltså ;) han vilade idag, så imorrn är det bli rodeo, tjoho.

nä, nu ska jag dumpa dumburken och göra nått skoj. not ..
tjingtjongplingplong

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide