like a candle in the wind

stora kung & lilla kung
 

har jag någonsin nämnt att jag suger?
snoozat till klockan åtta imorse, vad fan har jag pysslat med?

hade ont i magen, tog en ipren, väntade på att det skulle gå över. somnar, vaknar igen halv elva. tänkter fara på median, men upptäcker att bussen går prick halv elva! skitbajsochhansjävlamoster. fatta fail man är.

tog en prommis till stallet med mamma.
red valurt i ridhuset. han skötte sig nästan hela tiden. travade ett par långsidor, fin poa. i slutet blev det så jävla rörigt, då började han busa lite. då tackade vi för oss, hade ju ändå ridit i typers 45 minuter.
red lektion med super olle. trodde det skulle bli katastrof. men olle skötte sig finfint. sen gick vi över bommar, inga problem. sen hinder i serpentinbågarna. det gick också nice. helt duktig var han. väldans impad. det kändes värsta skoj, är skitanöjd och olle är lilla kungen nu helt enkelt :) mockade till odjuren, fixade mat åt dom och cyklade sen hem. drog en sväng förbi coop forum, blev bara en choklad till lilla mamma.

imorrn har jag geografiprov, go me. jag har inte pluggat! skulle ju kopiera malin's anteckningar idag, men det gick ju bra. får väl läsa igenom hela boken. visserligen fastnar inget, men jag har inget val. om jag har tur så hinner jag kanske plugga anteckningar imorrn innan lektionen som är sist på dagen. hoppas ..

jag vill ha lov! nu plugg, godnatters

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide