when i grow up

måste bara berätta om min sjukt jobba skoldag! började klockan tio, skrev namn på ackriditeringshofset, gick till lunchen. slut! klockan kan inte ha vart mer än elva då. gick upp till morsans jobb, kikade lite i oriflame och lånade färg, fjädrar och pärlor.

tog bussen hem, laddade ner lite låtar och tog kameran. knatade till stallet. jag och jh målade lite på jesse och tiamos rumpor. färgen fastnade, så den ska användas till lucian. imorrn måste vi prova tvätta bort det så vi inte råkar göra en tabbe, haha.
blev sen att rida valurt. nu travar han ju inte bara långsidorna. han tycker det är jobbigt, för han har tappat all kondis. tjao, det gick inte alls så bra för oss. kommer inte ihåg hur man ska rida honom. tycker inte han är lätt alltså. det kändes som i början när jag red honom, svårt. men det var ju trots allt senast i februari jag red ordentligt på honom.

kört bil från stallet till dollar, sen på parkas till statoil och så hem. kul, kul.

kom att tänka på hur annorlunda jag har blivit på bara ett år. förut var jag ständigt deppig och tog allt som dåligt, pratade inte så mycket. haha, nu är jag mer ofta glad, alla har ju deppiga dagar förstås, och så snackar jag som en pensionär på crack. det är svårt att få tyst på mig liksom. nä, det är skönt. har fan kämpat för att lämna den gamla jag. ärligt talat så försöker jag bli mer som någon annan, någon annan som jag verkligen inte är .. men det är kanske värt det?

nu ska jag kila vidare mot min säng och glo lite
fulis bettan och dom desperata efter det.
argumenterande nationellt prov imorrn, känner ingen pepp.
tjingbajs























snyggaste kungen ju ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide