what was the trigger

egentligen funderar jag varför man håller på att blogga? gör man det för sin egen skull eller någon annans? jag tror jag gör det mest för att få skriva av mig i nuläget. för när man kollar på andras bloggar så skriver dom flesta inte riktigt dagarna i detalj och massa svammel, haha. jag är skämmig, men det är ju tur att nån bjussar på sig själv allt som oftast ;)

ja, men eftersom jag rabblat upp samma gamla visa i hundra år så är det väl lika att fortsätta, haha. idag har jag då varit i skolan. kollade klart troja. jag kan inte bestämma mig om vilken kille som var snyggast. ytligt? nä, skoja inte. sen blev jag ledsen när den onda dog .. hunnit hänga med mina naturvänner och irriterat dom på deras nk, haha. hade ju som matteprov idag. helt fail, jag är ute och cyklar med dagar och sånt. nåja, kladdade upp massa på de tre första frågorna typ. sen bestämde jag mig för att det inte var rätt och tog ett nytt papper och gjorde några av dom sista frågorna. tjao, alltså TVÅ av alla fjorton, shises. men jag var inte ensam om det iaf. jag skäms, vems hjärna har jag ärvt? har redan räknat matte b, men fattar fortfarande inte ett smack. det kallas liksom naturligt dum i huvvet!

markarbetade ludvig. hade typ upphöjda bommar på volt, galopphopp. han var snäll eftersom det inte gick att få för mkt fart på volten. jag var lat i början och red som en kärring, men det är ju inte så ovanligt, pheh. sen skärpte jag mig och då gick det bättre. men jag är en lat jävel, kasta en sten i huvudet på mig, biatch.

nu jävlar ska jag kolla criminal minds i min säng, sen ska jag ta en varm dusch, som jag borde ha gjort för länge sen. ihelg vill jag göra bort lite skolarbete. åtminstone geografi, kan inte svika stackars jonna. är nog kass som det är. jag är trött, trött, trött, trötteli trötter. btw, brummat bil hem idag, klarade det riktigt fint. känns skönt, mer säker nu. ska försöka få köra en hel del ihelg, kanske i stan också :) bjussar på en bild på matthew gray gubler. han är skådis i criminal minds. jättegullig, älskar hans karaktär.
pusshejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide