castle walls

hej, hej, hemskt mycket hej
hemma i gällivare nu igen. enda jag saknat är min säng och min kudde. annars var det väldans skönt att spendera en vecka söderut och inte ha några måsten och helt enkelt bara göra vad man vill eller ingenting ;) så skönt att bara slappa, slö som man är. men massa hundpromenixer har jag då gjort och stanhäng. fast jag hatar att gå på stan, it sucks.

nåja, jobbat idag och ville bara hem och sova eftersom jag inte sovde något alls natten innan. men det gick bra i alla fall. dom är så roliga kusarna. speciellt klubbisarna i skogshagen, haha. när vi skulle ta in dom legade översta trådgrinden på backen. lector såg sådär lagomt nöjd och lurig ut, såklart han tagit och kastat bort den. den trådgrinden som var kvar var kanske 40 cm ovanför backen, alltså lätt överklivbart. men alla fem hästar stod som åsnor innanför tråden och väntade på oss, hahaha. sen när jag skulle gå och fixa upp en bit tråd som dom också rivit ner märkte jag att en pinne gått av längre bort och tråden legade i princip i snön, dock en snöhög just utanför. och tråden runt hela hagen är ytterst tveksam + att understa tar i snön så ström är det nog ont om. men hästarna är nog för slöa för att rymma och plumsa lite för än så länge håller dom sig inne i hagen, den måste vara bra ;)

hoppat timpan idag också. det gick superbra i början på allt vi gjorde. fick fin känsla och fin balans efter hindrena också. han bytte till och med cleant för det. men sista övningen var på båge. långsam som man är gick det inte allt för bra. men när jag sluta tränga med min jävla högerhand kändes det plötsligt lätt och efter det gick det mycket bättre. sista språnget på det högre hindret var jag inte helt med på vart han skulle hoppa av, men blev inge ryck i munnen och lo sa att det inte är hela världen när det blir så. han var så pigg och framåt hela tiden, lite väl framåt ibland :) men det kändes kul när han var på g hela tiden. puss på tiamo, vilken shyrro polare jag har.

ska nog kolla en av alla 44 filmer jag laddat ner och tagit med hem :) p & k.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide