global position

hej, hej, hemskt mycket hej
sitter hemma hos pappa och jossi i oxelösund nu. alla sover förutom jag. eller pappa är bara på lunch och tar en powernap, men dom andra två snarkar på ordentligt. orkade inte sova mer när solen skiner ute. såg den genom fönstret och blev direkt pigg och glad :) tänk om vi hade fått se mer av den hemma under den här årstiden.

igår kom jag ju knappt iväg. flyget skulle gå 15.55 och stax innan boarding sa dom att planet var paj. efter en halvtimme fick vi veta att dom skulle skicka ett nytt plan från sthlm. så vi fick åka hem om vi ville och vara tillbaka klockan sex istället. och när vi kom tillbaka sa dom att planet skulle komma till gällivare först 19.40. så ja, ännu mer väntan. så vi kom inte iväg förrän efter åtta, suck. resan gick fort i alla fall, spelade gameboy hela vägen, haha.
pappa som kommit från italien samma dag hade fått vänta på arlanda ett par timmar, haha. men direkt när jag fått väskan åkte vi. drog en donken drive in. åh, vad gott det var med mat i kistan. och en mcflurry ;) skjutsade hem jello till grönis och sen bar det av den långa vägen till okle. var här efter tolv.

började packa upp min nya dator och fixa med den. så roligt. fick en hp notebook, verkar finemang. ska passa på att ladda ner alla smågrejs som spotify och msn nu medans jag har snabbt internet :)

jossi ville gå på stan idag, men hon sover ju så länge så det får bli en annan dag. jag hade tänkt hjälpa att städa till här lite och få det mer personligt. man kan tro att dom är påväg att flytta snart när dom inte gjort färdigt hära. nog äre pappa och jossi ;)

nåja, nu har jag uppdaterat litegrann, pussejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide